Vjerujemo kako se svi vi sjećate, bar oni malo stariji, kako je krenula priča sa španskim sapunicama koje su krenule nekada sredinom 90 ih godina na ovim prostorima. Masovnu histeriju je izazvala popularna Esmerald, a nema kuće koja nije pratila tu super zanimljivu seriju, koja je prikazivala bogatog sina, i siromašnu djevojku koja je bila bez vida. 

Bez obzira na velike razlike između njih, rodila se ljubav, i iako im mnogi nisu davali šanse, njih dvoje su se na kraju i vjenčali. To je bio samo početk ludila, i od tada balkanom haraju mnoge serije, kako španske, tako i Indijske, turske i mnoge druge. Međutim, Sulejman Veličanstveni koji se prikazivao na ovim prostorima je također digao jako veliku prašinu. Ljubav između muslimana i srpkinje bila je jača od svega. 

Berguzar Korel i Halit Ergenc su turski glumci koji su imali glavne uloge u ovim serijama, i koji su se spojili i u stvarnom životu. Dugo vremena nisu viđeni u javnosti, jer je i na njih svakako ostavljen jako veliki trag od korona virusa, pa su ih turski novinari uslikali u šetnji glavnim gradom Turske. “Magazin linea” je turski paparaco lov, koji ju je uhvatio dok je čekala muža ispred jednog tržnog centra. 

Oboje su poštovali propise, pa su tako imali zaštitne maske na licima. Njih dvoje formu održavaju tako što šetaju po šumi, a on u slobodno vrijeme čita scenarij za novu seriju pod nazivom;”Babil”, dok će Berguzar da glumi u jednoj jako dobroj predstavi “Djevojke i dječaci”. Sjećate li se vi ovoga para?

Preporučeno