Kćerka pokojnog pjevača Nine Rešića, domaćoj javnosti itekako je poznata i to prvenstveno kao pjevačica jer odlučila je da krene očevim stopama kada je muzika u pitanju, i za sada njoj ide odlično, a jučer ona je premiejrno pustila svoju novu pjesmu “Prerano”, koja je već pokupla simpatije svih koji su je čuli. Pored muzike, imali smo priliku da je gledamo u okviru rijalitija Zadruga, gdje se ona istakla i privukla pažnju javnosti.

Njeno učešće do izražaja je došlo u prošloj sezoni kada je ona kao pravi prijatelj bila uz Dejana Dragojevića koji je prolazio kroz jako teške trenutke nakon što ga je njegova supruga Dalila javno prevarila, ali je njihovo prijateljstvo kratko trajalo. Nedavno je ona izbacila pjesmu koja je postala veliki hit, a sada je ona prokomentarisala aktuelna dešavanja u šestoj sezoni rijalitija, a prvo pitanje za nju je bilo to šta ona misli o “kokošinjcu”, koji je oko sebe okupio Marko Marković a ona je na to rekla:

“Generalno u svakoj sezoni smo imali neku vrstu, ja to ne nazivam tako ružno jer mi se ne sviđa, imali smo neku vrstu devojčica koje su se vrtele oko momaka, osim ako ti momci ne budu zauzeti i ne uđu odmah u vezu. Čudno mi je od Milica i Ane, od Maje mi nije čudno, Maja flertuje, Maja se zaista veza. Mada možda joj se dopaducka. Ne verujem da Maja hoće nešto ozbiljno, iako bude nešto uradila to će biti iz nekog inata. Milica i Ana su me iznenadila jer su imale ono što sam ja znala i sa Milicom se čula, Anin profil sam gledala da ulazi spremnija nego ikad i da će biti komentatori, da će se njih glas čuti više, da neće ulaziti u veze i da neće praviti ne znam šta…” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno