vasb

Kada govorimo o novijim gradnjama u našem regionu, moramo da kažemo da je u novijoj hrvatskoj historiji izradnja Pelješkog mosta uspjela da spoji dva dijela Hrvatske, i to je jedan od većih projekata koji su napravljeni, a isto tako razlog je bio da mnogi pohrle na ovaj most kako bi slikali. Most je inače dug 2,4 kilometra, koji su gradili kinezi, a koji je bio finansiran najvećim dijelom od strane Evropske Unije.

Tako su mnogi koji su prolazili tu svojim automobilima, iz istih izlazili kako bi napravili neke fotogradije za pamćenje, ne obazirući se na ostala vozila koja su tu prolazila, pa su samim tim sebe dovodili u opasnost, ali isto tako i druge, a mogli su da izazovu i saobraćajnu nesreću, tako da je sve to natjeralo nadležne organe da pošalju upozorenje. Tako su oni sve pozvali da moraju da se uozbilje i da razmišljaju o tome šta rade, jer kako su naveli ta zaustavna traka niti je za Instagram, TikTok ili bilo koju drugu društvenu mrežu, nego je slučaj za opasnosti, i da treba svi da se ponašaju u skladu sa time.

Tako je u njihovom upozorenju pisalo sljedeće: “Pa nije ovo zaustavna traka za Instagram ili TikTok, već za opasnost! Ljudi, uozbiljite se! Nema vožnje biciklom, nema vožnje traktorom, a nema ni šetnje. Ovo je most isključivo za motorna vozila. Razmišljajte šta radite”, rekli su oni. Ostatak teksta pročitajte ovde.