Priča koju vam donosimo u nastavku ostavit će vas bez teksta i prosto šokirati, a po naslovu ste mogli i da zaključite o kome se radi. Naime, još uvijek traje cijela drama oko zadrugarke Viki Mitrović i bivšeg zadrugara Marka Osmakčića koji je na skandalozan način izašao iz rijaltija i pobjegao u Švajcarsku. Zajedno sa svojom porodicom on je lažirao smrt svog oca, i to sve jer je Viki ostala trudna i na početku nije htjela da abortira iako ju je on na razne načine na to nagovarao.

Javnost je sada šokirana sa novim informacijama, a radi se o tome da je Markov otac Franjo već potegao neke veze koje ima u Srbiji, pa je na vrata Viktorijine bake Regine poslao neke krimose, koje je sitno platio, a koji su baki zaprijetili da će ubiti i nju, i njenu kćerku ukoliko Viki ne abortira Markovo dijete, a Viki je to teška srca jučer uradila, što je javnost mogla da isprati. Izvor koji je dobro upućen u sve i koji je blizak porodici Osmakčić za medije je izjavio sljedeće:

“Marko i njegova porodica, tačnije otac Franjo, to su veoma opasni ljudi. Oni su spremni na najgore stvari, na ono što niste gledali na snimcima iz crne hronike. Nije džaba sin oca nazvao Hitlerom, a svi znamo ko je bio Hitler. Ne znam kako je Viktorija mogla da nasedne na njegove lagarije i upusti se u ljubav s njim, pa još i dete da pravi s njim. Ono što ste gledali unutra kako je bije, šamara, davi, čupa i baca u bazen, to je ništa šta je on u spoljnom svetu radio devojkama, u kombinaciji s ocem Franjom.”

“Tako su se i u ovom slučaju otac i sin uortačili da istrebe sopstveno začeće, bebu koju je Marko napravio Viktoriji pred kamerama Pinka. Da li vam je jasno kada oni čine sve da ubiju nerođenu bebu koja je njihova krv? Pa oni bi, da Viki nije abortirala, išli na to da je ona imala seks s nekim drugim u “Zadruzi” i da beba nije Markova. Toliko su spremni da idu. Ipak, obojica su posegla za agresivnim i ilegalnim metodama”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno