Ana je trenutno član žirija od šest pop izvođača koji sudjeluju u regionalnom muzičkom natjecanju Zvezde Granda. Njena ljubav prema glazbi bila je vidljiva od malih nogu, jer je bila dio školskog zbora, a kasnije se uključila u kulturno-umjetničko društvo. Tamo ju je otac Branko, koji je već bio vješt flautista, uveo u svijet muzike. Uprkos svakodnevnim finansijskim poteškoćama, roditelji Anini, Milica i Branko, neumorno su radili kao što bi svojim kćerima osigurali ugodno životno okruženje, a kao rezultat toga, Bekuta se danas smatra jednim od najcjenjenijih pjevačica na ovim prostorima.

 

 

Pznato je da je Ana bila u vezi sa političarem Milutim Mrkonjićem Mrkom . Njih dvje su bili zajedn čak devet godina , iako Mrka se nikada nije službeno razveo od svoje supruge, s kojm nije imao djecu , pa je Aninu unučad zavolio kao svoju.

 

 

Nakon njegove iznenadne smrti , žena se znatno udebljala kao posljedicu emocionalnog stresa. Zbog toga je promijenila izbor svoje garderobe, odlučivši se za udobne i prozračne tunike i haljine umjesto uskih i drečavih kompleta. Osim toga, svoje visoke potpetice zamijenila je ravnim cipelama koje, otkrila je, rado nosi. Ove cipele razlikuju se po izgledu, neke nalikuju praktičnim čizmama za kišu za zrele žene, a druge su svestranije i prikladnije za duže šetnje. Ana je nedavno snimila novu pjesmu pod nazivom Sad je kasno da se kajem , a za potrebe spota je Ana smršala preko 15 kilograma , i moramo priznati da joj ova promjena dobro stoji. Ona je na svom Instagramu objavila i jednu fotografiju sa spota , i svi su oduševljeni kako ona sada izgleda.

 

 

Preporučeno