Elena Kitić , koja je kćeka poznatog pjevača Mileta Kitića već duže vrijeme uživa u vezi sa reperom Mihailom Miksom Vujićem , koji je po svemu sudeći već prihvaćen kao zet porodice Kitić. Njena majka Marta Savić je nedavno izjavila da je još uvijek nije zvanično punica , zbog čega je javnost stekla utisak da ona nije sigurna u njihovu vezu , a onda je Marta samo jednim potezom dokazala suprotno od toga.

 

 

Marta sa svog Instagram profila svom budućem zetu pruža veliku podršku u vidu komentara i pohvala na račun njihovih zajedničkih fotografija . Nezvanični zet joj uvijek kulturno odgovori i zahvali se na lijep komentar koji Marta ostavi. Novinari su je jedne prilike upitali šta misli o tome da je tašta , kako se nosi sa tom činjenicom , a ona je odgovorila.

 

 

-Vidi ovo … Još nisam tašta , pitajte me kad budem . Pitajte mog zeta -Nasmijala se Marta. Pa je progovorila i o svom odnosu sa Miletom Kitićem i istakla kako je Mile prvenstveno njen najbolji prijatelj , te kako njihova ljubav s godinama mijenja oblik , ali traje i dan danas , iako su prošle tolike godine. Marta je istakla da je nervira činjenica da je Mile uopšte ne nervira . Poznato je da oni imaju dva dueta snimljena , a kako je otkrila sledeći planiraju da snime sa Teom . Marta se neko vrijeme povuka iz javnosti i sa scene , kaže da joj je bio potreban mir mal da odmori od svih, ali uskoro se vraća i najavila je neke novitete kada je njena karijera u pitanju.

 

 

Preporučeno