Luna Đogani je jedna od retkih poznatih balkanskih Zvezdi koja je svoju slavu stekla pomoću rijaliti programa. Iako ima jako poznate rodditelje, ona se nikada nije oslanjala na njih dvoje da joj pomognu, pa je zato sama krenula da se reklamira po Instagramu kao influenserka, a onda je preko Instagrama dobila i ponudu da uđe u Zadrugu.

Tu je ušla, predstavila se Balkanskoj publici i već je u svom prvom pojavljivanju, pobedila i osvojila 100.000 evra. Odmah nakon toga je shvatila da može postati i pevačica jakog kalibra, računala je na genetskki kod od roditelja, međutim, džaba je potrošila svu nagradu od Zadruge, koju je investirala u album koj ije doživeo totalni krah. Sve to se poklopilo sa početkom korona virusa, i ona se automatsski ponovo vratila u Zadrugu.

Kada je i ta sezona Zadruge završena, ona sse preko noći udala za Marka Miljkovića, ostala je u drugom stanju, i danas imaju devojčicu te su jako uspešni u svome You Tube kanalu. Snimaju svakodnevno i preko noći su napravili jako veliki broj subskrajbera, i zarađuju više nego solidno od ovoga posla. Nedavno se oglasila i Luna, koja je dala veliki intervju za jedan srpski portal, gde je pričala o svome poreklu.

Kako je rekla, otac joj jeste muslimanske veroispovesti, a majka pravoslavka. Međutim, uz dužno poštovanje prema ocu, ona je uvek sa drugarima slavila pravoslavne praznike, pa se i oseća više srpkinjom. Išla je sa ocem i u džamiju, ali to je sve od nje što ima veze sa Islamom. Vaša mišljenja…

 

Preporučeno