U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze iz svijeta fudbala, a kako ste i sami mogli da zaključite naša današnja tema će da bude jedan od najpoznatijih fudbalera Zlatan Ibrahimović, koji je reprezentativac Švedske, i koji trenutno igra za italijanski Milano, ali njegovi korijeni su sa Balkana. Nedavno je izašao film koji prikazuje njegov život i njegovo odrastanje, tako da je javnost imala priliku da ga upozna malo bolje.

Inače je on do sada nekoliko puta pričao o nekim detaljima iz njegovog života, a ono o čemu ćemo mi danas da pišemo vjerujemo da javnost baš i nije znala. Fudbaler na svom zglobu ima jednu tetovažu koju je posvetio svojm starijem bratu, koji nažalosti nije sa nama. On je na svojoj ruci istetovirao datum rođenja njegovog brata, a inače napisao je i knjigu o svom životu koja nosi naziv “Adrenalin”, i u kojoj je on dosta pisao o svom bratu. On je jednom prilikom pričao o ovom najtežem periodu u svom životu, pa je rekao:

“Zbog toga ne želim da mislim na budućnost i usresređen sam samo na sadašnjost. Pokušavam da ne protraćim ni sekund i da budem što je moguće bliže i da delim vreme sa svojom decom i ljudima koje volim, jer znam da život leti i da je dovoljan samo jedan lekarski pregled da ga izokrene”, rekao je on pa je dodao i to kako je njegov brat otkrio da je bolestan, a rekao je:

“Vratio sam se iz Pariza, gde sam igrao, i zatekao ga naduvenog, bez kose i već mu je bilo teško da se kreće. Bilo je izuzetno teško videti ga u takvom stanju. Nisam bio pripremljen. Morao je da uzima razne lekove od kojih se sećao bolje, ali samo na kratko. Tata ga je otpratio do toaleta, vratio se u sobu i prvi put mi priznao: ‘Nema nade'”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno