Novosti koje vam danas donosimo tiču se domaće estradne scene, a u nastavku vam donosimo jednu jako zanimljivu priču koja se odnosi na jednu našu jako dobro poznatu pjevačicu, a riječ je o Vesni Zmijanac. Naime, ono što je zanimljivo jeste da je u bivšoj Jugoslaviji ona bila jedina narodna pjevačica za koju su se kako rok tako i pop zvijezde otimale da joj urade barem jednu pjesmu. Inače, njoj su neke od njenih najpoznatijih pjesama pisali Dino Merlin, Željko Joksimović, Bajaga i još mnogi drugi.

Međutim, ono što je malo poznato jeste da je baš pred početak građanskog rata, njen novi album “Kraljica tuge”, trebalo da uradi Oliver Madnić, sa kojim je ona snimila i duetsku pjesmu “Zlato, srećan put”, ali ta verzija nikada nije ugledala svjetlost dana. Tako je pjevačica dok je gostovala na Roštiljijadi u Leskovcu za medije izjavila sljedeće:

“Ja sam to otpevala, sada kad se setim, raspametim se koliko je to bilo dobro. A onda su mi tu pesmu oteli. Oliver, svaki put kada me sretne mi obećava da će tu našu verziju pustitii u etar, ali to se nikada nije desilo. Zašto? Pitajte njega, i ja bih volela ponovo da je čujem”, rekla je ona. Tri godine kasnije, tu pjesmu je na svom novom albumu “Fatalna ljubav”, objavila poznata pjevačica Ceca Ražnatović, a zanimljivo je i to da je Vesna skoro priznala da Cecin veliki hit “Beograd”, koju je pisao Dino Merlin je prvenstveno bila namjenjena njoj. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno