U nastavku današnjeg članka, riječ dvije o svijetu šou biznisa, i Jeleni Karleuši o kojoj se jako malo čuje u posljednje vrijeme. To je napsrostoi nemoguća stvar, jer se jako dobro zna da se ona mora makar malo oglasiti i to putem Instagrama, ako ništa drugo. Znamo vrlo dobro da joj ruže baš i ne cvjetaju u privatnom životu, i da je sa suprugom faktički u braku samo zbog kćerki. 

On je sada opet tu, zbog pauze koju ima u Kineskom prvenstvu, a u Beograd je samo došao da pokupi svoje dvije kćerke i da ih odvede sa sobom na luksuzni odmor, na Bahame. Jelena Karleuša je ostala kod kuće, gdje se sprema za novu sezonu Zvezdi Granda, a kako se šuška sa Marinom Tucaković radi i na novoj pjesmi. Kako će to sve da zvuči nakon par godina pauze, ostaje nam da vidimo. 

Međutim, malo ko zna kroz kakve je ona tužne priče prošla, jer je jako dugo vremena bila u vezi sa Ćandom, momkom koji je odrastao na vrelim ulicama Beograda. POznati mafijaš je skončao život kako je tih 90 ih godina prošlog vijeka njih većina i završilo. Zoran Davidović se te kobne 1993 godine vračao sa sahrane, kada je izgubio glavu sa svojim najboljim prijateljem u tada jako popularnoj sačekuši. 

On i Jelena su imali jako velike planove, a on se čak planirao doseliti iz Zemuna, da kupi kuću i da započne novi život sa Jelenom Karleušom. Jelena je čak snimila i pjesmu za njega “Balada za Zorana”, a ko zna, da je ostao živ kako bi to danas izgledalo. 

Preporučeno