Bivša učesnica Dalila Dragojević sinoć je bila gošća u emisiji “Narod pita”, koju vodi Ivana Šopić, a pored Dalile, gošća je bila i njena rijaliti drugarica Marijana Zonjić. Naime, nakon završetka rijalitija njih dvij su išle zajedno na ljetovanje u Budvu, a onda se Dalila vratila svojoj kući u Šepak, gdje je provela nekoliko dana, a onda se opet uputila na ljetovanje, samo sada na novu lokaciju i sa novim društvom. Dalila je sa svojim novim tajnovitim dečkom otišla na ljetovanje u Hrvatsku.

U emisiji ona je govorila na razne teme, a jedna gledateljka se uključila u program i pitala je Dalilu da li smatra da je Dejanovo ponašanje prema njenom ocu Husi uredu, na što je Dragojevička odmah odgovorila: “Smatram da nije ispao korektan. Za mene kažu da sam dno dna, a da je on baš ispao dno dna. Iskoristio je jutjub da bi zabeležio odlazak tamo. Moja majka i moj otac nisu zaslužili to. Moj otac je bio većinu vremena na njegovoj strani i posle svega što je rekao, bio je moj otac tu da ga prihvati. Dejan je izjavio da nije imao potrebu i da ga moj otac ne zanima, to je njegov obraz. Ja kad sam pozvala da vidim Tedija, ja sam pozdravila Gorana na najlepši mogući način, iako je imao jednu jako ružnu reč. Dolazi do toga da se on krije pod maskom, kape, naočare, zbog čega?”

“Dobila sam informaciju da će prodati automobil zato što je dužan za moj telefon. Ja sam taj telefon dobila od njega za rođendan, za taj dug od hiljadu evra. Automobil ne košta hiljadu evra, nego je to sažaljenje da mu fanovi plate dug. Onaj telefon koji on ima, kupila sam mu ja za rođendan, ali ne na pretplatu. Traženje načina kao uzeo da bi vratio dug. Otišao je, uzeo telefon i poklonio mi za rođendan. Ostalo je da se otplati možda nekih 500 evra kad smo ulazili u “Zadrugu”. Nemam ja šta da kažem, mene to ne zanima. Ti pošalješ oca da ide sa Tedijem po onom suncu i vrućini”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.