Popularna pjevačica Jelena Karleuša,jedna je od najkotraveznijih pjevačica u regionu, već skoro trideset godina istaknuta je ličnost u industriji pop muzike. Ono što je izdvaja je njen jedinstven pristup izgradnji svoje karijere, koji se prvenstveno vrti oko kontroverzi koje izaziva i pomno prati, a ne oslanjajući se samo na njen muzički repertoar. Jelena je među novinarima stekla nadimak “skandalozna devojka” sa opravdanim razlogom.

 

 

Zbunjujuće je da je ona i dalje predmet medijskog izvještavanja iz dana u dan, uprkos tome što godinama nije objavila nikakvu novu muziku. Jelena aktivno koristi Instagram kao platformu za iznošenje svojih mišljenja o raznim temama, događajima i pojedincima, često izazivajući kontroverze svojim rečima. Posebno se ističe njena bliska veza sa majkom Divnom. Jelenu je Divna odgajila nakon rastave roditelja, a njen otac Dragan je poznat u javnosti. Divna i Dragan su se venčali kada je ona imala samo 19 godina, a Jelena je rođena sledeće godine. Divna je tada bila student, a Dragan je radio kao kriminalistički inspektor. Do razvoda je došlo tokom Jeleninog detinjstva, a njen otac je sa drugom suprugom, sa kojom ima dva sina, zasnovao novu porodicu.

 

 

Divna se, s druge strane, nikada nije preudala. Uprkos razvodu, Divna i Dragan su zadržali srdačan odnos, a Divna je istakla da je Jelena dobila dvostruku naklonost i podršku Dragana. Dragan Karleuša, poznat i kao inspektor koji je priveo Cecu Ražnatović, Jeleninu dugogodišnju rivalku, učestvovao je u akciji nakon ubistva premijera Đinđića. Ovo rivalstvo je godinama opširno propraćeno u medijima. Jelena je svojevremeno ispričala anegdotu o očevoj prošlosti kao bubnjara u bendu Pro Arte, posebno napomenuvši njegovo učešće u pesmi Lola.

 

 

Preporučeno