U današnjem članku vam donosimo jednu jako zanimljivu priču, a riječ je o jednoj fotografiji koja je na društvenim mrežama napravila opšti haos. Naime, svi mi treba da budemo ponosni na to kakvu smo rođeni, i šta nam je svima na samom rođenju dato, pa čak i u onim situacijama kada se neko rodi sa određenim deformitetima.

Upravo tome dokaz je naša današnja priča, koja se odnosi na jednu djevojku koja je veoma hrabra, i koja se razlikuje od ostalih ljudi u njenoj okolini, a ona se skoro svakog dana suočava sa pritiscima, zbog toga jer ona svoj nedostatak svima pokazuje, a i sama je rekla kako ona želi da svima pokaže da se sa nečim takvim treba boriti, ali i truditi u stvaranju normalnih uslova života. Ova djevojka se na društvenoj mreži TikTok predstavlja kao @iam_amakae i ona je na svom profilu podijelila svoje umijeće kada je ples u pitanju, a tom prilikom ona je prikazala i svoj pupak koji je jako neobičan.

Ovaj video snimak pogledalo je čak 13,6 miliona ljudi, a radi se o tome da je njen pupak naglašen i pretpostavlja se da je to tako od rođenja. Vjerovatno bi se mnogi ovako nečega stidjeli, ali ipak je ova djevojka hrabra i svakodnevno nosi kratke majce i tom prilikom pokazuje svoj nedostatak i pokazuje da uprkos svemu treba da voli svoje tijelo, a na ovaj način ona se trudi da podigne svijest svih ljudi, posebno onih koji imaju neki deformitet, i tako ona njih ohrabruje da se ne stide zbog onoga što oni ustvari jesu. Ostatak teksta pročitajte ovde.

@iam_amakae

♬ son original – speedupsxxgs