Svi znamo da je higijena jedna od ključnih i najvažnijih stvari svih nas, pa tako i danas na tržištu imamo razne preparate kako za njegu kože, lica tako i kose, i svega drugog. Mi vam danas govorimo o jednoj djevojci čija priča je na društvenim mrežama izazvala brojne reakcije, a i sami ste po naslovu mogli da zaključite o čemu se radi. Naime, ova djevojka je veganka i ona nije jela meso šest godina, ali isto tako nije koristila ni šampon za kosu šest godina.

I sama se nasmijala na sve tvrdnje da je njena kosa sigurno prljava, ali je rekla i to da je prestanak šampona nešto najbolje što je ona mogla da uradi za svoje tijelo. Ona je spomenula da je puno bolje prirodnija metoda kupanja i ona je rekla da izbjegava “korporativne” šampone i da je samo dovoljno da iščetkate i operete kosu. Ona je putem društvenih mreža podijelila kako to njena rutina izgleda i tu je dobila razne reakcije od ljudi.

@veggieshredder

And I’m here to give u all the tips !! 🍓 #howto #selfcare #selfcareroutine #healthy #vegan #healthyliving

♬ Sensational – tha_boys1

Isto tako bilo je i onih ljudi koji su joj govorili kako joj kosa izgleda veoma lijepo, a drugi su bili kritični pa joj govorili da treba oprati svoju grivu, dok se ona samo na sve to nasmijala i rekla im da svi mogu da imaju svoje mišljenje, ali da je pokazala šta ona radi. Pogledajte video pa sami procijenite šta mislite o ovoj situaciji. Vaša mišljenja nam pišite u komentarima ispod.

Preporučeno