POPULARNA PJEVAČICA JE SVOJIM ATRAKTIVNIM IZGLEDOM SKRENULA PAŽNJU NA SEBE KAO I PJESMOM HAJDE DA ZAŽMURIMO, POSTALA JE HIT PJESMA.

Za Alo.rs je otkrila kako je nastao konflikt između nje i Saše Popovića. Sukob je došao zbog njenog potencijalnog ulaska u rijaliti Zadruga, Tamara je rekla kako kje dobila dva poziva da bude u rijalitiju, da se oba puta savjetovala sa Sašom, ali je on svaki put rekao nipošto.

Rekla je da ju je zanimalo Sašino mišljenje, i da je on u pravu bio, da je ona tek kasnije shvatila da to nije za nju, iako je mislila da će joj to pomoći u karijeri. Ipak, odustala je od namjere da uđe u rijaliti.

Tamara Milutinović rođena je 1993. godine u Beogradu. Živi s roditeljima, bratom i obitelji u selu Rušanj kod Beograda. Roditelji su joj došli iz Kuršumlije, gdje je provela mnogo vremena dok su joj djedovi i bake bili živi. Kaže da voli selo, ponosna je na ono što živi u Rušnju i da je roditelji najviše podržavaju.

U jednom intervjuu, priznala je da malo zna o pjevanju. Kad joj je otac dvije godine upitao što želi biti kad odraste, odgovorila je da želi biti pjevačica. Ona priznaje da nijedna druga profesija, niti bilo koji drugi posao za nju, nije uzeta u obzir. Kaže da se roditelji u početku nisu slagali s njezinom odlukom da bude pjevačica, pogotovo njezin otac, ali kad su vidjeli kakvu ljubav radi za taj posao, pružili su joj maksimalnu podršku. S 16 godina je počela nastupati, a otac ju je vozio do 18. godine. Kaže da se bojao svega što je noćni život Beograda nosio, a kad je shvatio da mu je kći na sigurnom, predao joj je ključeve automobila.

Preporučeno
Loading..