U svijetu šou biznisa uvijek imamo duele i afere poput ovih u današnjem naslovu. To je uobičajeno za ove prostore, ali kada se u priču umješa neki strani lik, onda nam definitivno nije jasno, danas govorimo o jednoj stranoj glumici koja je iznijela jako veliki niz teških optužbi. Danas govorimo o super poznatoj glumici Natali Delon koja je preminula u 79 godini života. 

Imala je jako puno velikih djela iza sebe, ali je na žalost prije 2 dana preminula u 79 godini života. Pored glume na filmu i pozorištu, ona je pisala memoare, a izdala je čak i 3 autobiografske knjige koje su jako dobro prošle na svjetskom tržištu. Ostaće upamćena po braku sa Alenom Delonom najvećom facom iz svjetskog filma davnih 70 godina prošlog vijeka. 

Kao kuriozitet ostaće upamćeno to, da ga je preotela od svoje najbolje kolegice, isto glumice Romi Šnajder. Alen Delon je ostao zaslijepljen njenom ljepotom, vjenčali su se 1964 godine, a samo 5 godina poslije su se razveli zbog različitog shvatanja života. Stevica Marković, poznati srpski pisac iz tog doba je bio njihov zajednički prijatelj, a kruže priče da je on odgovoran za njihov razvod, jer je pijančio sa Alenom Delonom. 

Nakon toga, ona je rekla da ne želi da vidi nijednog srbina u životu, jer joj je Stevica pokvario cijeli život. NJihov dvojica su se upoznali u Beogradu, kada je Alen Delon snimao svoj veliki filmski hit “Marko Polo”. On je kasnije dolazio i Alenu Delonu u Pariz, i tako je zapravo započelo njihovo prijateljstvo. 

Preporučeno