U nastavku današnjeg članka bavimo se ponovo dešavanjima koja se dešavaju u regiji. jako puno je prošlo vremena, od kako su završena ratna dešavanja na području Balkana i kako je narod polako počeo da zaboravlja sve ono što se dešavalo. naravno, red je da se krene dalje sa životom, jer ipak na kraju krajeva svi mi živimo jedni sa drugima i pričamo istim jezikom. 

Mnogo je lepih primera kako se život ponovo počinje da budi, i kako su ljudi napokon prestali da gledaju ime i prezime. Međutim, uvek imamo zaostale izuzetke, koje nam govore da u glavama ponekih još uvek traju daleke 90 godine prošloga veka. Mi vam danas donosimo jedan super primer iz Beograda, a u celoj priči glavna uloga je jedna hrvatica. 

Ova hrvatica iz Zadra je bila na poslovnom putu, i morala je da bude u Beogradu jedno poslepodne, ali je upala u malu nezgodu, i onda su joj beograđani jako brzo pomogli, iako su po njenom dijalektu mogli jako lako i brzo da shvate da je iz Hrvatske. Krenul je kiša, a ona je bez kišobrana uletela u jedan restoran, jer je zaboravila telefon, samo da bi pozvala hotel da joj zatvore prozore, da joj ne bi pokisle stvari. 

Oni su bez pogovora dali svoj telefon, to jeste jedan konobar joj je dao svoj mobitel, čak joj je pomogao da pronađe i broj telefona od svog hotela. Na kraju joj jre čak rekao i hvala i do viđenja i da navraati ponekad neobavezno. To je bilo prelepih 10 dana zza nju.

Preporučeno