Za danas jedna jako mistična i neobična tema, za koju vjerujemo da će privući mnoge od vas. Pomalo jeziva naslovna fotka, tjera nas da se zapitamo postoji li nešto izvanzemaljsko u našem okruženju, i još se nameće pitanje koliko zapravo vjerujemo u sve to? Isto tako vjerujemo da ste jako puno puta gledali horor filmove na sličnu temu, pa je došlo vrijeme i da malo pišemo o tome. 

Danas govorimo o nekim stavarima koji se nalaze u stanovima i kućama a za koje uopšte nismo znali da možda donose nesreću i zlu kob između naša 4 zida. Nekada to može biti obični namještaj koji je pogrešno raspoređen po sobama, i na taj način donosi jako negativnu energiju, Nekada ispod nekih kuća ili zgrada, imamo podzemne vode koje također donose negativnu energiju u naš dom, i sve što trebamo uraditi jeste da napravimo razmještaj stvari u samom stanu. 

Feng šui je tehnika pomoću koje se istjeruje negativna energija koja je prisutna u samoj kući. Isto tako, da li ste znali da stolice za ljuljanje koje obično služe za opuštanje, prema starim predanjima donose zle duhove u vašu kuću? Isto tako šiljati predmeti u kući kod osoba koje tu provode jako puno vremena, izaziva strašnu napetost. 

Prema starom irskom vjerovanju, stolica za ljuljanje sa svojim škripanjem, privlači zle duhove, i zato je u Irskoj gotovo nikako nema. Svi oni koji imaju kojim slučajem zelene zidove u kući, kažu da također donosi nesreću u samu kuću, a cijelo vjerovanje vjerovali ili ne, potiče čak iz 18 vijeka. 

Preporučeno