Kada je naša estrada u pitanju, pored toga što oko nje imamo mnogo lijepih vijesti, isto tako, često imamo i loše vijesti koje su povezane sa ekim estradnjacima, pa je tako ova priča pogodila mnoge kada se desila prije par godina. Cijela javnost je bila šokirana, a život jednoga pjevača se zauvijek promijenio. Sve s eto desilo poznatom pjevaču iz benda In Vivo, Nevenu Živančeviću, koji je 2012 godine doživio težak gubitak koji mu je zauvijek promijenio život. Oni koji prate estradu znaju da su grupu In Vivo sačinjavali su Igor Maljuković i Neven Živančević, i oni su veoma brzo, sa nekoliko pjesama postali veoma popularni, ali onda se desila velika tragedija

Trećeg novembra 2012. godine Nevenova devojka, Nevena Dragutinović nastradala je u saobraćajnoj nesreći, do koje je došlo kada je na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, u Beogradu. Nju je autom usmrtio košarkaš Kimani Frend sa Jamajke, koji je bio, kako je utvđeno, u alkoholisanom stanju. Do toga trena Neven i Nevena su bili šest godina u vezi, te je on znao da je ona žena njegovog života. Kada se desila nesreća, Nevn je imao nastup u Beču, te se odmah vratio u Srbiju kada je saznao šta se desilo njegovoj djevojci, da bi bio uz njenu porodicu. Samo nekoliko dana nakon Nevenine smrti, on je na društvenim mrežama bio objavio jednu poruku, koja je potresla mnoge, a sa njom se na neki način oprostio od svoje djevojke. U poruci je napisao:

“Onog jutra kad mi je otac s očima punih suza rekao da si sinoć poginula, tog trenutka je sve u meni stalo… Tog jutra sam i ja poginuo… Princezo mog života, tebe nema… Sve sam mogao da pomislim, i da ćeš možda jednog dana otići, da ćemo se posvađati oko gluposti, sve… ali, da će te neko ubiti i da ću ostati bez tebe preko noći, to nisam mogao. Prije tri dana sam ti rekao ono što sam i mnogo puta, a to je da želim da ostarim s tobom. Ušao sam u naš stan, ljubavi, dozivao sam te, vrištao sam, plakao… Bacio sam se na krevet mirišući tvoje stvari. I šta sad? Rijetki znaju koliko smo se voljeli, a još rjeđi će to nekad i doživjeti, jer znam da je ovo bila najveća ljubav ovog vijeka! Polovina moga tijela je tvoja, polovina moga srca je tvoje, živimo i dalje zajedno, nema kraja. Ljubim te, snu moj!”..

 

Preporučeno