Svet je pun raznih priča koje nas uvek dovedu do toga da se zapitamo da li je moguće da se nešto ovako desi? Zdravlje je svakako najvažniji segment svih nas, jer kada nisi zdrav, onda ti nije ni do čega. Mnogi se u današnje vreme zamaraju sa materijalnim stvarima, a tek kada se razbole, shvate koliko je to nebitna činjenica u svim životima.

Mi se bavimo danas jednim svetskim fenomenom, o kojem je pisao skoro celi svet pre par godina, a radi se o devojci pod imenom Rejčel Farok. Ona je naime vodila veliku borbu za svoj život, koja je trajal preko 12 godina, visoka je samo 170 centimetara, a u doba svoje najveće bolesti imala je samo 19 kilograma?! Da li možete da verujete na šta je ona ličila tih dana?

Tih dana nije mogla ustati iz kreveta, a suprug ju je stavljao naa nosila i vukao svaki dan u bolnicu da prima infuziju koja ju je održavala u životu, i samo je dragi bog spasio. Rejčel nikada nije gubila veru u svoje ozdravljanje.

Međutim, zdravlje joj se počelo popravljati, a ona je danas normalna žena, koja ima normalnu kilažu, a drži seminare širom sveta kako preproditi anoreksiju i ostale srodne bolesti. KKako vama izgleda Rejčel danas?

Preporučeno