Vjerujemo da ste do sada jako puno puta kako je krenula cijela priča sa korona virusom, pomislili na Nostradamusa i njegova predviđanja koja je objavio u svojoj knjizi 1555 godine. Podjećamo, ovaj veliki čovjek je pogodio sva moguća velika svjetska dešavanja koja su uslijedila u vijekovima poslije njegove smrti. 

1 i 2 svjetski rat, raspad Rusije, pogodio je velikog svjetskog diktatora koji će da ima brkove, a tada nije znao da je njegovo ime Adolf Hitler. Međutim, šta je sa onim da je pogodio napad na tornjeve u New Yorku, raspad Jugoslavije i mnogo drugih istinitih predviđanja koja su se desila u našoj prošlosti? Međutim, on nije jedini, koji se pojavio sa svojim predviđanjima. Mnogo ljudi se pojavilo sa bioenergijom koji je znao šta će se dešavati u bližoj ili daljnoj budućnosti. 

Na prostoru balkana najpoznatija je bila Baba Vanga, koja je apsolutno sve pogađala a bila je slijepa od svoje 12 godine života. Džesika Adams je britanska žena astrolog, koja je pomoću brojeva još prije 5 godina predvidila da će cijeli svijet za par godina pogoditi veliki virus za kojeg nikako neće biti lijeka. 

Ona je još 2018 godine otišla u Tanzaniju gdje jej živjela sa jednim pleenom, jer je znala šta će se desiti i bilo ju je strašno strah. Za 2021 godinu je najavila velike poplave, potrese i požare koji če da pogode cijelu Evropu. 

Preporučeno