U nastavku današnjeg članka ostajemo na našoj javnoj sceni, koja uvijek ima da nam ponudi jako zanimljive priče kada su u pitanju naše poznate ličnosti, a kako ste i sami mogli da zaključite po naslov, danas ćemo da pišemo o poznatoj glumici Lidiji Vukičević. Kada je u pitanju glumica, moramo da kažemo kako je ona od početka svoje karijere bila u samom centru pažnje medija i javnost zbog svog savršenog izgleda.

Ona je jedinstvena zbog afro lokni koje godnama ima, kao i svoje crne kose, ali i jako lijepog struka.Iako je ona nedavno napunila 60 godina, mnoge njene koleginice mogu da joj pozavide, jer ona i dalje sa svojim izgledom ostavlja sve bez teksta. Naime, glumica je na drušrvenim mrežama mnogo aktivna, pa tako svako malo obraduje svoje pratioce sa nekom novom objavom, a sada ona je sve raznježila kada je objavila fotografiju njene majke koja neodoljivo podsjeća na nju, pa je tako ona u opisu fotografije, napisala sljedeće: “Majka i vreme kada sam kao mala želela da nosim sve njene haljine i štikle”.

Inače glumica je već nekoliko godina u vezi, a identitet njenog dečka vješto se krije, jedino što je poznato jeste da da je on slikar iz Italije, i očigledno je da njihova veza itekako dob ro funkcioniše na daljinu. Tako je ona jednom prilikom na ovu temu izjavila sljedeće: “Mlađi partner mi je uneo novu radost. Bio mi je potreban neko sličan, ne verujem u ono da se suprotnosti privlače. Meni ne treba smirivanje, već da me partner prati na mojoj talasnoj dužini. Ko god je pokušao da me spusti na zemlju, sam je završio spušten, mnogo niže od mene”, rekla je ona tada. Ostatak teksta pročitajte ovde.