Kristijan Golubović domaćoj javnosti poznat je itekako dobro, prvenstveno jer je jedan od onih koji pripadaju svijetu kriminala, i koji je dosta vremena proveo u zatvoru, ali isto tako i po njegovom učešću u rijaliti programima koji su se emitovali na našim prostorima. Tako je on bio učesnik Farme, ali i Zadruge koja je već godinama neprikosnovena i broj jedan na našim prostorima.

Kristijan je u Zadruzi javno prevario svoju suprugu Ivanu, sa Kristinom, a po završetku rijalitija razveo se i nastavio svoj zajednički život sa Kristinom, koja je znatno mlađa od njega. Kristijan je više puta davao svoje mišljenje i komentarisao aktuelna dešavanja u petoj sezoni Zadruge, pa je tako bio i jedan od gostiju na žurci koja je organizovana nakon finala. Tako je on komentarisao pobjednika Dejana Dragojevića, koji je sada bogatiji za 50 hiljada eura.

Naime, on nije imao baš lijepo mišljenje o Dejanu, a rekao je i to da ono što je uradila Dalila, da Dejan to ne može uraditi ni za pet života, a nakon toga uslijedio je jedan lapsus zbog kojeg je on postao glavna sprdnja na društvenim mrežama. Voditeljka Ivana pitala je Kristijana: “Čime je Dejan Dragojević uslovno rečeno kupio publiku i narod pa su ga izglasali sa preko 50 procenata ukupnih glasova za pobednika?”, a onda je on odgovorio: “Četiri slova – žrtva” – rekao je Kristijan i sve bi bilo u redu da riječ žrtva nema pet slova, što je izazvalo pometnju na mrežama. Evo i sami pogledajte na video snimku ovde.