Vjerujete li u horoskop? Na balkanu je on itekako popularan, i dosta ljudi se ravna po tome šta mu kažu zvijezde za danas, i vodi se sa tim. Vjerujemo da su glavne performanse jednog horoskopskog znaka itekako tačne, a mi vam danas donosimo jedan totalno drugačiji uvid u neke znakove. Vjerujemo da ovo do sada niste znali. 

Danas govorimo o horoskopskim znakovima koji apsolutno ne mogu da budu sa nekim u emotivnoj vezi. Jednostavno su takvi, i u jako rijetkim procentima i situacijama mogu stupiti u bračne vode. Krećemo od bika, koji je jako veliki zaljubljenik u život, i jednostavno ne mogu da pronađu srodnu dušu koja bi ih u potpunosti shvatila do samog kraja. 

Oni obožavaju društveni život te vole da su okruženi sa puno ljudi, njima je nezamislivo da vrijeme provode zatvoreni u 4 zida. Zato, jako teško ulaze u bračne zajednice. Idemo dalje do djevica, koje su znak broj 2 od kojeg morate bježati, ako mislite stupati u bračnu zajednicu. Itekako vole avanture, druženja te provođenje jako puno vremena sa prijateljima u izlascima. Tu onda nastaje glavni problem, ako mislite sa njima graditi nešto ozbiljno. 

Vage su veoma racionalne osobe, nisu nikako zahtjevne osobe u vezama, ne stavljaju omču oko vrata svojim partnerima tako da jako mogu brzo izaći iz veze, vole kratke veze, ništa vezivanje i emocije. Vage nikada ne znaju šta žele, tako da partenru u vezi jako brzo sve to dosadi. 

 

Preporučeno