Moramo reći kako se i mnogi još uvek pitaju šta se dešava sa Dejanom Dragojevićem, kao i kako provodi vreme posle rijalitija, a pobednik je peze sezone sada se oglasio putem društvene mreže instagram, te je otkrio detalje koji mnoge zanimaju. “Dobro jutro od modernog domaćina, to sam ja! Kažu: “Kakav si ti domaćin, ne radiš ništa?”. Ja sad radim. Sad je sneg pao, ali ga ne čistim, zašto? Moderni domaćin zna, ima vremensku prognozu, zna da će taj sneg da se otopi, nema potrebe ja da radim” – započeo je Dejan a potom priznao da on nije prinuđen da radi sve ono što se podrazumevalo nekada da domaćini rade.

“Hleb ne jedem, ne moram po hleb, mleko ne pijem, ne moram po mleko… Kokoške nemam, krave nemam, životinje u dvorištu nemam, tako da ne moram ništa da radim osim da propustim pešaka na biciklu, da odem u teretanu, prelistam šta ima na TikToku i Instagramu… Moderni domaćin! Šta ću ja sad, da ustanem, da idem da mlatim, kad kod mene nema ništa od toga.” Ipak, kako Dejan kaže on nije besposlen, a najteže mu pada što mora da ustane iz toplog kreveta.

“Velika je razlika između domaćina ovog doba i ranije. Naravno, još uvek postoje ljudi na nekim mestima gde žive domaćini – domaćini, ali za ovu situaciju gde ja živim, ja sam domaćin. Pazi ovo, 09:50h, ja već spreman za teretanu u punom gasu. Razmišljam celo jutro šta ću, da li grudi ili leđa… Popij protein, ponesi, spakuj… Mislite da je lako?! Sednem u auto i ovako vozim, volan u minus fazi. Lako je sada biti u toplom krevetu, ja bih sad najviše voleo da spavam, još nedelja, neradni dan” – objasnio je Dejan.

Preporučeno