Mira Škorić na našim prostorima jedna je od poznatijih pjevačica, koja je svojevremeno žarila i palila domaćom estradnom scenom, snimila je nekoliko albuma, brojne hitove, a neki od njih pjevaju se i dan danas. Iako je dugo već na javnoj sceni, u poslednje vrijeme ona se povukla tako da se malo više posvetila svom privatnom životu, o kojem ćemo i mi danas da pišemo.

Dakle, poznato je da je ona bila u braku sa Vasom Jeremićem, sa kojim je dobila kćerku Milicu, a oni su zajedno bili deset godina. Mira i Vasa dočekali su veoma bitan trenutak u njihovim životima, a riječ je o tome da su oni udali svoju kćerku Milicu, i naravno da je ovo vjenčanje bilo medijski ispraćeno. Milicu je naravno do oltara odveo upravo njen tata, a nju je tamo čekao njen izbranik Sebastian. Ovo je ujedno bila prilika i da svi vide Mirinog bivšeg muža, sa kojim je ona bila deset godina zajedno.

Miri je na vjenčanju, kuma bila pjevačica Ana Bekuta, a njena unuka Sonja, bila je gošća na vjenčanju mlade Milice. Inače kada su se Vasa i Mira vjenčali, njihove fotografije bile su na svim naslovnim stranama domaćih medija, dok je njihovo svadbeno veselje bilo u jednom poznatom beogradskom hotelu. Na fotografijama sa njihovog vjenčanja može se vidjeti da je pjevačica tada bila plavuša, pa vjerujemo da je malo onih koji bi danas mogli da je prepoznaju, ali ono što moramo da kažemo jeste da je ona podjednako lijepa i kao plavuša i kao brineta, kakva je danas. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno