Kristijan Golubović domaćoj javnosti itekako je jako dobro poznat, posebno po svom burnom životu, koji je većinu proveo iza rešetaka, ali isto tako i po njegovom učešću u rijaliti programima. On je poslednji put bio učesnik četvrte sezone rijalitija Zadruga, gdje je upoznao Kristinu, u koju se zaljubio i sa kojom je započeo ljubavnu vezu, pa samim tim javno prevario svoju suprugu Ivanu.

Nakon rijalitija oni su se razveli, a on je nastavio svoju vezu sa Kristinom, i od njih su nedavno stigle lijepe vijesti, a to je da je Kristina u drugom stanju, tako da će oni za nekoliko mjeseci postati roditelji. Jednom prilikom on je rekao kako je začet istog onog jutra kada su njegovog oca Srboljuba odveli na doživotnu robiju, pa je tako on jednom prilikom, u jednom intervjuu o svom ocu rekao sljedeće:

“Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te ’69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju”, rekao je on i dodao je kako je njegov otac dok je bio u zatvoru slikao, a da su isti ti njegovi radovi završili na izložbama, pa tako možemo da zaključimo da je Kristijan ovaj talenat naslijedio od svog oca.