Vjerujemo da vrlo dobro znate glavnu ulogu našeg današnjeg članka, ženu koja je apsolutno promijenila kliničku sliku Srbije i koja je zajedno uz Aleksandra Vučića uradila jako puno pozitivnih stvari u 2020 godini. Premijerka Srbije će najvjerovatnije dobiti i novi mandat u novojh godini, a za nju je spremljena i Jovankina vila koja je u potpunosti restaurirana za novog premijera Srbije. 

Dosta ljudi je ne voli zbog njenog ponašanja u javnosti, kao i njene seksualne orijentacije, jer se vrlo dobro zna da je Srbija jako teška po pitanju gej zajednica, ali je Ana Brnabić ipak ispala fer i odmah na početku svoga mandata otvoreno rekla da voli žene. Ona je u vezi sa svojom partnerkom, sa kojom živi posljednje 3 godine, a čak su i dobili sina Igora vantjelesnom oplodnjom, ali njega niko do sada još uvijek nije vidio. 

Krije ga od medija, jer jednostavno želi svoju intimu da zadrži samo za sebe. Čak je i sa svojom partnerkom jako rijetko u javnosti, pojave se skupa na nekoj od promocija knjiga ili filma, i to je sve. Ana Brnabić je prema medijima jako stroga, i od nje što se tiče privatnoga života, dobijaju informacije samo na kašikicu. 

Međutim, ,prije par dana je na svom oficijelnom profilu po prvi puta podijelila i sliku svoga sina i zaručnice, ali je naravno njegovo lice zamaglila, a slika je sa njihovog posljednjeg zimovanja. Sve u svemu slika je izazvala dosta bure u javnosti jer su se opet javili pametnjakovići koji su je kritikovali, kako će jedno dijete da odrasta bez oca? Vaša mišljenja na ovu temu?

Preporučeno