Miroslav Ilić je ovih dana ponovo tema broj 1 u celoj regiji, a sve je naravno zaslužio zboog svojih očigledno greha iz prošlosti. Naime, verujemo da ste svi do sada upoznati da je on još pre par godina optužen od strane svoje nekadašnje ljubavi iz kraja 80 godina prošloga veka, da ima sina sa njom, ali on to jednostavno nije hteo da prizna mirnim putem. 

Zato je dotična gospođa ga tužila, a cela trakavica na beogradskom sudu traje još od kraja 2018 godine. Malo po malo, i ona je dobjala parnice na sudu, tako da je početkom ove godne, Miroslav Ilić bio prinuđen da plati sve sudske troškove, kao i same troškove puta iz Amerike do Srbije, a znamo vrlo dobro da je cena karata jako skupa. 

Tako je nekadašnja, navodno, velika ljubav folk pevača Mirjana Antonović tvrdi da je time što je odbio DNK faktični priznao da je Devin njegov sin, a on da nas ima 33 godine, i ova činjenoca mnoge stvari. Mirjana je rekla da su ona i Devin veoma zadovoljni što jeSud iz Beograda odbio žalbu kojom je Miroslav pokušao da zaustavi suđenje.

Obaj puta je u sreodstvu svedoka se pojavila i njena prijateljica Lepa Brena, koja je svedočila protiv Mirosalva Ilića, a po dolasku u Srbiju, MIrjana je bila njen gost, te je spavala kod nje poslednja 3 dana, jer je glupo da pored nje plaća hotel. Oglassio se i sam Devin: “Smeta mi što se Miroslav okomio na moju majku. Ako želi s nekim da se razračuna, neka izabere mene, nije htela da me sluša, a sada je napokon skontala o kakvom se čoveku radi”, izjavio je on pred srpskim novinarima. 

Preporučeno