April 2 2016 godine, desilo se najsvirepije ubistvo u novijoj istoriji Srbije, kada je na nasipu u Borči krvnički smaknuta Grandova pevačica Jelena marjanović. 5 godina posle, za to ubistvo konkretno još niko ne odgovaraa, a jedini osumnjičeni je njen supruh Zoran Marjanović, koji se brani sa slobode. On je određeno vreme proveo u pritvoru, ali zbog nedostatka konkretnih dokaza on je još uvek na slobodi.

Prema Zakonu u Srbiji, ako se dokaže njegova krivica, on bi u zatvoru mogao da provede idućih 40 godina svoga života. Pre par dana je održano još jedno ročište na kojem senije desilo ništa značajnije, tako da se sama presuda i dalje odgađa, a njegov advokat je ubeđen da će on završiti na slobodi jako brzo, i da više neće biti potrebe da dolazi na beogradski sud.

Celo ovo suđenje je poprimilo oblike sapunice, a sam Zoran je pre par dana doživeo veliku tagediju, kada mu je preminuo otac, te je sada apsolutno psihički i emotivno slomljen. Pokojni Vladimir je bio ubeđen da je u celu priču oko ubistva njegove snaje umešana njena porodica?! Tako se sada za srpske medije obratila i jelenina rođena tetka koja je izjavila “Moja sestra je održavala kontakt sa Zoranom i bila je dobra sa njim sve dok nije umrla, tada je jednostavno puklo između njih. Nikada ružnu reč za njega nije rekla, kao ni Jelena, tako da smo mi čiste pred bogom.

Nije se žalila da je maltretira, niti da je bije. Ni Jelena nikada nije reč rekla protiv muža, uvek ga je poštovala, a možda i nije trebala. Jedina zamerka koju je uvek imala jeste Zoranov otac-Vladimir. Pred smrt je moja sestra čak mislila da njih dvoje imaju veze sa Jecinim ubistvom.”

Preporučeno