Probleme koji su jako teški i emotivni a kada se sanja neko blizak ko vam je preminuo itekako zna da uznemiri tu osobu. Mnogi se bude nakon takvih snova i budu uznemireni skoro celi dan a pogotovo je jaka emocija kada vas napusti neko ko vam je bio jako blizak a to se prije svega misli na svoje roditelje. Mi ćemo u nastavku da se bavimo ovoom temom, koja je veoma bitna.

Naime, istraživanje koje je urađeno, a o kojem je pričao Džekelin Hejz sa Univerziteta Milano, pokazalo je da čak 60 odsto udovica i udovaca je doživjelo paranormalno iskustvo u kojima su im se javili preminuli. Na ovu temu psiholozi tvrde kako snovi i utisak koji mi imamo da su preminuli pored nas su samo posljedica depresije ili nekog osjećaja krivice, ali ima i onih koji vjeruju u reinkarnaciju, pa su tako oni sigurni kako tu sigurno postoji nešto više.

Vjerujemo da se barem neko od vas nažalost našao u situaciji da ostane bez voljene osobe, i to je teško bez obzira na sve, jer iza sebe ostavlja samo prazninu i ogromnu tugu u srcu ali i životu. Međutim, činjenica da je neka vaša voljena osoba preminula i da nije pored vas u vašoj blizini ne znači da oni ne mogu sa vama da komuniciraju, jednino i što je jako bitno jeste da vi prepoznate znakove da su oni blizu. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno