U posljednjih par dana smo imali jako puno članaka o ženama koje su se naprosto uništile sa silnim plastičnim operacijama. Dosta je tu u Holivudu takvih djevojki i žena koje su potrošile na desetine hiljada eura i dolara na razno razne kozmetičke preparate, ali i plastične korekcije, kako svoga tijale tako i lica. Donatela Versaće se najviše upropastila po ovom pitanju. 

Puno je takvih slučajeva i na Balkanu, a one koje prednjače su Jelena Karleuša, Lepa Brena i Dara Bubamara, One su baš pretjerale i nemaju namjere da stanu sa silnim plastičnim zahvatima. Međutim, imamo i onih žena koje i nisu toliko poznate, i koje su uradile jako veliki broj plastičnih zahvata, ali na pravi način, znale su pravu mjeru, tako da sve te zahvate nose na pravi način. 

Danas vam predstavljamo djevojku koja se zove Čarli Filips iz Kembridža u Engleskoj koja je 3 u 1, majka blogerka i influenserka, i sve joj jako dobro ide u životu, uspješna je u svim mogućim poljima svoga života. Međutim, ona je prije 10 godina bila totalno nezadovoljna sa svojim izgledom, tako da je odlučila da u svoj novi izgled uloži blizu 17.000 funti i da postane jedna nova barbika. 

Sve je ovo počelo sa samo 16 godina, kada je operisala kičmu, i od tada je definitivno htjela da postane zgodna i lijepa. Cijeli ovaj projekt je finansirao njen suprug Ros, kojem se ona ovako itekako sviđa. Uradila je kopletna lice, a najviše zahvata je uradila na usne, koje je radila 3 puta do sada. Šta vi mislite o svemu?

Preporučeno