POPULARNA STARLETA, ALEKSANDRA SUBOTIĆ JE DONEDAVNO BILA U ZADRUZI DVA, ONA JE BILA JEDAN OD FAVORITA U ISTOM, ALI JE NA KRAJU OSVOJILA TEK ČETVRTO MJESTO I MORALA SE TIM ZADOVOLJITI.

Odlučila je otići na odmor u Crnu Goru nakon učešća u rijalitiju, ni tamo nije zaboravila svoje vjerne fanove, počastila ih je tako fotografijom svoje vrele guze. Ona je svoje fanove odlučila počastiti pomenutom fotografijom na Instragramu, a Aleksandra se u kupaći skinula i uslikala svoje pakleno dupe gdje je pokazala i svoju tetovažu.

Svi su počeli da se tope kad su vidjeli njeno vrelo dupe, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u nastavku:

Aleksandra je poznata po tome što je starleta ali i model, ona je rođena u Podgorici prije 23 godine, a Živi u Beogradu.

Njen otac je Karađorđe, a majka Ljuba koja je fitness instruktorka. Ona ima i mlađu sestru Goranu, a Aleksandra je u Beogradu završila školu ljepote.

Njena majka se nalazila u rijalitiju Farma 2013.godine, a Aleksandra je zatrudnjela tada s majčinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom. Majku je optužila kako je koristi da se promoviše u medijima i rekla je da ne želi s njom biti u kontaktu uopšte. Prisiljena je bila učiniti to, pošto je njen otac uhvaćen zbog iznuđivanja, njen otac je služio kaznu za dva pokušaja ubistva, pljačku, paljenje, ilegalno nošenje oružja.

Preporučeno
Loading..