Sada su oni, mnogima uzori, jer su se mnogi podvrgli mnogobrojnim plastičnim operacijama, dok su svi na samm početku svoje karijere izgledali u potpunosti drugačije, mnoge od njih nećete moći ni prepoznati.

 

Ana Kokoć u početku svoje karijere, je ozgleala kao djevojčica, koja je tada imala izrazito plavu kosu, gdje su je po njoj svi pamtili I ako je ona veliki ljubitelj promjene kada je rič o bojama kose.

 

Kada pogledamo prije nekoliko godina I sad, Daru Bubamaru, nikada nebiste prepoznali, kada je krenula sa svojoj karijerom imala je kratku I prirodnu boju kose, bila je kao mali dječačić. Dragana Mirković, je mnogo toga promjenila na sebi, ali tada u to vrijeme su se nosile kovrđave kose, pa je izgledala dosta starije u odnosu na sad.

 

Riječ je o Gogi Sekulić, koju rijetko ko pamti na početku njene karijere, gdje je bila plavuša, dok je do sada promjenila takođe dosta na sebi, a šiške joj po najbolje pristaju. Aca Lukas se pojavljuje sa dugom kosom na početku, gdje je nikada nije ni skratio.