Porodica Ražnatović je protekla dva mejseca u cetru medijske pažnje. Prvo se rodio drugi sin Veljka Ražnatovića , a samo nakon nekoliko dana i Anastasija Ražnatović je objavila da je u drugom stanju te da očekuje djevojčicu . Anastasija i njen partner , poznati fudbaler Nemanja Gudelj su željno iščekivali ođenje kćerke , ali je sudbina za njih imala drugačiji plan . Nažalost Anastasija je izgubila bebu u petom mjesecu trudnoće , a Nemanja je tužnu vijest objavio na svom Instagram nalogu , do je Anastasija odlučila da ugasi sve drušvene naloge i tuguje u samoći.

 

 

Kako doznajemo Anastasija je došla u Beograd kako bi uz svoju porodicu prebrodila ove teške trenutke. Poznato je da Ceca ove godine slavi 50.rođendan i pripreme za slavlje za njen jubilari rođendan su počele prije nekoliko mjeseci. Međutim , sada je Ceca odlučila da do slavlja neće doći , jer nema namjeru da obilježava takav događaj dok njena kćerka prolazi kroz najteži period svom životu. Ceca je izjavila da njen život nije bio lak , imala je mnogo uspona i padova , te da je sada fokusirana na pomoć Anastasiji i Nemanji da se izliječe i krenu naprijed zajedno kao porodica.

 

 

Što se tiče rođendanskog dara , Ceca je izjavila da samo želi da su njena djeca zdrava i sretna . Kao zrela osoba spoznala je pravu vrijednost života i ono što je jedino važno . Iako su joj nekada u mladosti materijalna dobra bila prioritet , sada nalazi zadovoljstvo u tome što je njena porodica ujedinjena i zadovoljna sa svojim zdravljem i srećom .Ceca je dodala da ove godine želi više i da putuje sa svojim prijateljima.

 

 

Preporučeno