Kao si svaka mlada žena, i prva dama Srbije Tamara vučić voli da se opusti kada god joj se ukaže prilika. Za nju to baš i nije jednostavno jer je potrebno da nađe slobodnog vremena, između onoga radnog, kojeg ima u Ministarstvu spoljnih poslova, i onih obaveza koje ima kao mama, kao roditelj. Osim na formalnim događajima, Tamaru možete vidjeti i na nastupima njenih omiljenih zvijezda. Poznato je da muzički ukus može da otkrije mnoge stvari o nekoj osobi, kao i o njenom stilu, a za Tamaru se smatra da joj je ukus besprijekoran, a i ona je to u više navrata dokazala, a između ostaloga i kada se svojevremeno pojavila na Stingovom koncertu. Iz toga razloga bi se dalo reći da je roker u duši?:

” Odrasla sam uz pop-rok osamdesetih i devedesetih, uz starijeg brata koji je bio neka vrsta vodiča kroz muzički svijet. I danas znam najveći broj tekstova iz tog perioda. Ono bez čega ne prolazi slavlje u našoj zemlji svakako su narodne pjesme, to je muzika uz koju također umijem da uživam” – rekla je u jednom razgovoru za medije prva dama Srbije. Ona je tada otkrila i koja je to pjesma koju sebi uvijek pusti kada ostane sama, a radi se o evergreenu koji je prvi otpjevao legendarni britanski kantautor Leo Sejer ‒ „When I Need You“. Romantika i vječita klasika na neki način se uklapaju i u Tamarin modni stil.

Postoji ona izreka kako je ljepota u oku posmatrača te da se o ukusima ne vrijedi raspravljati, ali Englezi su poznati po tome da uvijek vole da se gllade oko svega, pa tako i oko toga ko je u nečemu bolji, ili ljepši, spretniji. Tako su ne tako davno neki tabloidi na ostrvu birali najljepše prve dame, a sa tim rezultatima Srbija može da bude ponosna, jer je prva dama Srbije tada bila podijelila prvo mjesto sa tadašnjom prvom damom SAD, Melanijom Tramp

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

 

 

 

Preporučeno