Ne tako davno je cijela regija ostala u šoku na vijest da je poznati hrvatski pjevač Petar Grašo ostavio svoju dugogodišnju partnerku, pjevačicu Danijelu Martinović i to nakon 24 godine, sve zbog druge žene. To je naišlo na osudu javnosti, a još kada se saznalo da je druga žena Hana Huljić, kćerka poznatog estradnog para Tončija i Vjekoslave Huljić, koji su godinama bili kućni prijatelji sa Danijelom i Petrom i čija je kćerka 15 godina mlađa od Graše

Nedugo nakon toga se pojavila vijest kako je Hana trudna te da su već krenule pripreme za njihovo vjenčanje, a mediji u Hrvatskoj pišu kako ovaj par sa svojim novim potezima pokazuje kako nemaju niti malo obzira prema Danijeli.

Hana je, naime, za vjenčanicu odabrala brend kojeg reklamira upravo Danijela, te ih javnost zbog toga osuđuje, ali se Hana i Petar ne obaziru na to, a i Danijela je novinarima otkrila kako joj nakon toliko godina sloboda u stvari prija i kao ponovo uči da leti sama. Dodala je kako je nekako u sebi uvijek i težila takvoj slobodi, bez nekih prepreka, i okrenuta samo sebi i svojim željama.