Danas govorimo malo o Željku Ražnatoviću Arkanu, čovjeku koji je obilježio 90 godine prošlog vijeka ne samo u Srbiji nego na cijelom Balkanu. Živio je divlji život, ratni je profiter i kriminalac visokih razmjera, i kako je brzo živio tako je i okončao svoju karijeru. Poginuo je 25 januara 2000 godine u hotelu Interkontinental, a kako smo jako blizu tog datuma podsjetićemo se nekih detalja iz njegovog života. 

Poznato je da je Arkan obožavao žene, imao ih je čak 9 sa 5 različitih žena, a najpoznatije su mu one koje je dobio s Cecom, Veljko i Anastasija. Međutim, šta je sa druge djece? O njima mediji baš puno i ne pišu, jer je imao čak 3 vanbračne žene, a ta djeca nisu dobila ništa od njegovog velikoga nasljedstva. 

Sofija Ražnatović danas ima 41 godinu i živi u Belgiji. Svake godine je dolazila na pomen svome ocu, ali je ove godine zbog cijele situacije sa kovidom 19 bila spriječena da dođe u Beograd, ali je to nije spriječilo da pokaže svoju ljubav na društvenim mrežama, ali i za neke srspke medije, prisjetila se nekih jako dragih scena sa svojim ocem. “Nadma se da je moja porodica u Beogradu u redu, i da su pronašli svoj mir nakon pune 21 godine. 

Ja im želim jako puno zdravlja i sreće u nastavku životu, i nadam se da će sjećanje na našeg oc da živi vječno. Podsjećamo, Arkan je nju dobio iz braka sa socijalnom radnicom, koja se brinula o njemu dok je bio u belgijskom zatvoru. Da li liči na Arkana? Pišite nam u komentarima. 

Preporučeno