Ceca Ražnatović je svakako jedna od najuspješnijih pjevačica sa ovih prostora. NJena karijera traje još od sredine 80 ih godina, i isprepletena je mnogobrojnim hitovima, a njene pjesme se pjevaju i rado se slušaju na području cijelog Balkana, ali i šire. Samim time zaradila je ogromno bogatstvo, a gotovo niko da ne zna koliko je zapravo “srpska majka” zapravo teška. 

Ona je imala jako lijep brak sa Željkom Ražnatovićem Arkanom koji je poginuo na njenu žalost 2000 godine, i nakon toga je ona ostala sa njihovo dvoje djece, i samohrana je majka. Nikada nije više bila ni sa jednim muškarcem, ali se isto tako više nikada nije udala. Prije par dana je dala intervju, u kojem je zagolicala maštu svih svojih fanova kada je rekla, “Zar mislite da nisam zaljubljena?”. 

Vrlo dobro se zna da Ceca danas živi na Dedinju u ogromnoj vili, a roditelji su joj još uvijek u Žitorađi. Međutim, svi se pitaju šta je ostalo iza Arkana, kada se jako dobro zna da je on bio težak na milione, i da su najvjerovatnije sve pare ostale njoj u nasljedstvo. Nešto je  investirala u kupovinu vile na Malti gdje je svake godine na odmoru, a ako tome da i dalje jako dobro zarađuje od pjevanja i društvenih mreža, onda svakako sve interesuje koliko je ona stvarno teška?

Ona je tako preuredila svoju sliku u Žitorađi, a mnogi su je pohvalili preko Instagrama jer je roditeljsku kuću sredila da izgleda sada kao jedan veliki luksuzni dvorac. Šta vi mislite o ceci Ražnatović?

Preporučeno