Nedavni incident Elene, supruge Slobe Radanovića, izazvao je veliko negodovanje u Srbiji. Bivši suprug fizički ju je napao usred bijela dana, ispred njezine kuće u Višnjičkoj Banji. Vijest o ovom napadu uzburkala je medije, a pojavili su se i novi detalji o Eleninoj prošlosti koji dosad nisu bili poznati javnosti. Cijela nacija je u šoku zbog ovog šokantnog događaja, a mnogi pozivaju na zadovoljenje pravde. Žena, koja s bivšim suprugom ima dva sina, priznala je lokalnim medijima da ju je on napao, zbog čega je odmah potražila liječničku pomoć u Urgentnom centru.

Kako prenose različiti mediji, doznaje se da je Jelenin bivši suprug nitko drugi do ugledni poduzetnik Igor Marković koji trenutno živi i posluje izvan zemlje. Marković je pojasnio svoje zanimanje kao vlasnik restorana u stranoj zemlji te svoju upletenost u poslove s nekretninama. Izrazio je užasnutost širenjem lažnih informacija i naglasio važnost ispravljanja rezultata. On je od početka uvijek podržavao započetu romansu svoje bivše supruge Jelene i popularnog pjevača Slobe Radanovića. Na to je uvelike utjecala njegova snažna želja da vidi majku svoje djece sretnu i ispunjenu u novoj vezi.

Marković je jednom prilikom za medije izjavio da, iako su on i Jelena još uvijek u braku, nisu zajedno duže vrijeme. Napomenuo je i kako Jelena već duže vrijeme živi životom same žene, te je stoga njezina osobna stvar s kim će se družiti. Prije ovog događaja, Jelena i Igor isticali su važnost održavanja snažnog i pozitivnog odnosa jedno s drugim nakon raspada braka. Prepoznali su važnost toga za dobrobit svoje djece kojoj su se posvetili suroditeljstvo i pružanje stabilnog i poticajnog okruženja. Međutim, nedavni incident bacio je ključ u njihove planove za prijateljski odnos nakon razvoda i natjerao ih da preispitaju svoj pristup zajedničkom roditeljstvu. Unatoč njihovim prošlim naporima da ostanu srdačni i kooperativni, ostaje za vidjeti kako će ovaj najnoviji razvoj utjecati na njihovu sposobnost da učinkovito surađuju u budućnosti.

 

Preporučeno