Prije nekoliko mjeseci je cijelu regiju je veoma iznenadila vijest o tome da je poznati hrvatski pjevač Petar Grašo nakon 24 godine zajedničkog života ostavio pjevačicu Danijelu Martinović i to zbog druge žene. Naravno da to nije ništa novo, jer se ljudi rastaju svakoga dana, posebno radi afera i preljuba, ali pošto je u pitanju Hana Huljić, kćerka najmoćnijeg čovjeka na hrvatskoj estradi, Tončija Huljića, sa kojima su Danijela i Petar bili i kućni prijatelji, onda to dobija drugu dimenziju, jer je Petar bukvalno gledao Hanu kako odrasta pred njegovim očima

Nakon što se sve saznalo, svi su počeli da blate Grašu i mladu Hanu, a žalili su Danijelu, da bi se saznalo da je Hana u drugom stanju te da slijedi i vjenčanje koje se i desilo protekloga vikenda. Za Danijelu se zna da je sa Tončijem počela da surađuje kao pjevačica grupe Magazin, a u jednom od spotova se pojavila i mlada Hana koja je tada imala samo tri godine U spotu mala Hana gleda Danijelu na njenom nastupu, a onda joj prilazi i izvodi je iz prostorije. Video se pojavio i na društvenim mrežama, te je izazvao mnoge komentare, a neki od njih su i veoma šaljivi: ”I onda joj mazne Grašu 27 godina poslije! Došlo vrijeme da i mala ljubav proba”, ” Još kao djevojčica, Hana je poručila Danijeli da će pjevač biti njen”, “Trogodišnja Hana: “Samo se ti Danijela smješi. Kad porastem Grašo je samo moj”, “Znači djevojke ako sumnjate u neku zgodnu komšinicu da vam može preoteti dečka, pogledajte i ove u vrtiću i mnogo sličnih.”

Inače, tekst za ovu pjesmu je napisala Hanina majka Vjekoslava, dok je muziku radio njen otac Tonči. Njih dvoje nisu željeli da u medijima iznose svoje mišljenje o ljubavnom životu njihove kćerke, ali su se često mogli vidjeti u društvu Petra Graše i očito je da su ga već prihvatili kao zeta. Međutim, niko više ne zna kakav je sada odnos Huljića sa Danijelom.

Preporučeno