Dino Merlin je poznati sarajevski pjevač sa karijerom koja traje decenijama i  učvrstio je poziciju jednog od najomiljenijih pop umjetnika u regiji. Nedavno je još jednom pokazao svoju nepokolebljivu popularnost i status megazvijezde kada su ulaznice za njegov nadolazeći koncert u zagrebačkoj Areni 8. prosinca rasprodane u samo 24 sata. Kao odgovor na veliku potražnju, drugi koncert zakazan je za 9. prosinca na istom mjestu. Unatoč njegovoj cijenjenoj reputaciji vrlo cijenjenog glazbenika, o njegovom privatnom životu nema dovoljno informacija, uvijek se trudio da svoju porodicu drži daleko od očiju javnosti.

 

 

Dino Merlin, koji je više od trideset godina u sretnom braku sa suprugom Amelom, smatra da je pretjerana fokusiranost na osobnu sferu nepotrebna. U ključnom trenutku na njegovom profesionalnom putu Dino Merlin je procvjetao naklonost prema Ameli, jer je još uvijek bio u procesu određivanja svog puta u glazbenoj industriji. Iako gaji rezerve prema raspravljanju o svojoj djeci na javnom forumu, visoko cijeni njihovu želju za privatnošću. Međutim, kao što bi to učinio svaki ponosni roditelj, otvoreno priznaje da je neizmjerno ponosan na osobe u koje su postali njegov sin Hamza i kćerka Naida.

 

 

Naida Dervišhalidović posjeduje duboku strast prema polju informacionih tehnologija i ostvarila je impresivnu karijeru u međunarodnim razmjerima. Uspješno je završila poslijediplomski studij na renomiranoj instituciji poznatoj kao “Oxford”. S druge strane, njen brat Hamza je stekao obrazovanje u Berlinu, a potom nastavio studij menadžmenta i političkih nauka u Istanbulu. Naida je ušla u svijet na početku mog profesionalnog puta i tijekom svog djetinjstva susrela se s bezbrojnim iskustvima, od siromaštva do onoga što se slikovito može opisati kao život u izobilju. Naviknuta na skromnu egzistenciju, na moje upite što joj mogu donijeti iz Pariza ili New Yorka uporno je odgovarala s istim osjećajem: “Hvala tata, ali imam sve što mi treba. Samo se brzo vrati doma”, Dino jednom prepričao.

 

 

Preporučeno