Dalila Dragojević je nek oko je jednostavno eksplodirao preko noći, a svu svoju slavu i današnju moć može da zahvali isključivo Zadrugi, gde se otisnula u svet poznatih i slavnih osoba. Em što je zaradila jako velike pare od svega ovoga, tamo je pronašla i ljubav svoga života, udala se za njega i danas zajedno žive u Sarajevu. 

Pre par dana su imali jako neobičnu scenu, kada je se nakon dugo vremena oglasila na društvenim mrežama, gde je upozorila sve komšije ali i ljude koji imaju običaj da ispred vrata ostavljaju svoju obuću, koja ponekad može da bude i skupa. Tako je njen suprug samo ušao u kuću da uzme neke stvari, i ispred ostavio patike, a migrant se zaleteo i ukrao obuću, a njega je zaustavio komšija ispod, a kada ga je video, bacio je patike i samo je pobegao. 

Sreća, da im zgrada ima video nadzor, tako da su sigurni po tom pitanju. Jučer su svi pripadnici islamske veroispovesti proslavili svoj najveži praznik, a to je kurban Bajram. Haso Mujić je njen otac, koji je sa njom jučer poslepodne proveo jako lepo vreme, te je iz zabave bacao novčannice po njoj, a ona je kupila baš kao što rade ddevojke u Dubaiju, kada ih šeik kiti sa parama. 

U pitanju su bile novčanice od 100 i 200 evra, a kada mu je poljubila ruku, vetar je pobacao sve novčanice, a ona je rekla da će od ovog dati kaparu za auto, dok je otac rekao da će on da namiri ostatak i da će je počastiti sa jednim modernim autom.

Preporučeno