Pjevačica Dragana Mirković jedna je od naših najpoznatijih pjevačica na našim prostorima, ona je žena koja je svoju karijeru gradila isključivo na osnovu svog talenta, truda, rada i brojnih odricanja, a za njeno ime do sada nije bio vezan niti jedan skandal, što se baš ne može reći za pojedine njene koleginice. O njenoj nevjerovatnoj karijeri suvišno je uopšte da pričamo, i za to bi nam trebalo nekoliko dana, da bi vam predočili sve, ali vjerujemo isto tako da ste i sami upućeni u sve.

Ono što je zanimljivo jeste to da je malo poznato da u medijima možemo da vidimo neke golišave fotografije pjevačice, posebno one sa plaže. Inače nam sa lijepim vremenom dolaze i slike i video snimci sa plaža, sa bazena pa tako imamo priliku da vidimo brojne naše poznate dame kako poziraju u kupaćim kostimima, i tako pokazuju svoje vitke figure.

Ali među njima, skoro nikada ne možemo da vidimo neke takve fotografije od pjevačice Dragane Mirković. Naime, jedina prilika u kojoj smo imali priliku pjevačicu da vidimo kako uživa na jednoj ljetnoj zabavi, i tu je ona bila u nešto oskudnijoj odjeći, kada se ona družila sa delfinima, i tada smo mogli da vidimo tek djelić njenog jednodijelnog kupaćem kostima. Jednom prilikom, pjevačica je rekla kako je od strane medija imala više ponuda da pozira u kupaćem kostimu, ali ona je to uvijek odbijala. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.