Sanja Kužet, voditelja koja je na javnoj sceni prisutna dugi niz godina, i koja godinama već zajedno u duetu sa voditeljem Vojom Nedeljkovićem vodi najgledaniji muzički program na našim prostorima a to su Zvezde Granda, i slobodno možemo da kažemo da su oni odličan spoj, te da svoj posao obavljaju i više nego dobro. O njenoj sjajnoj voditeljskoj karijeri nećemo pisati danas, nego ćemo se baviti nekim drugim stvarima koje se odnose na nju.

Naime, ova atraktivna voditeljka imala je promociju svojih omiljenih napitaka sa kojima uspjeva da održi savršenu liniju, i na promociji se pojavio veliki broj zvanica iz svijeta estrade. Sanja je pozvala i svoje prijatelje ali i predstavnike medija, u jedan beogradski hotel gdje se promocija održavala, i tu je ona svim prisutnim predstavljala svoje omiljene napitke. Dakle, riječ je o hladno cijeđenim sokovima koji su za detoksikaciju, i zahvaljujući njima ona je stalno u top formi, stalno je nasmijana i uvijek je spremna za akciju.

Njeno tajno oružje sa kojim održava idealnu liniju, koji su savršeni za ove tople ljetne dane, isprobale su i mnoge poznate gošće, među kojima su Ceca Ražnatović, Ana Bekuta, Viki Miljković, Irina Vukotić, Adriana Čortan, Ana Pendić i mnoge druge. Na promociji se, međutim, nije pojavio voditeljkin izabranik, i to je ono što su mnogi primjetili. Ali saznali smo i zbog čega, iako voditeljka čuva svoju privatnost, posebno njenog izabranika Nemanju Živojinovića, koji je inače direktor marketinga jedne auto-kompanije. On je inače neko ko ne voli da se eksponira u javnosti, pa su se njih dvoje dogovorili da privatno odvoje od poslovnog tako da se on na javnim dešavanjima ne pojavljuje sa Sanjom. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno