Svjedoci smo svakoga dana da nam sve više i više tužnih, ali i stravičnih priča i vijesti stiže iz našeg okruženja, a to nam na najbolji način pokazuje u kakvim vremenim živimo i koliko smo se promijenili kao ljudi, ali nikako po dobrom. Tako je i ovaj slučaj pogodio mnoge ljude u Bosni i Hercegovini,a  sve se desilo u mjestu Srpac u Republici Srpskoj. Neđeljko Popadić je muškarac koji ima 67 godina i koji je na stravičan način oduzeo život svojoj snahi Ilijani Popadić (41).

Sve se desilo u selu Sitneš nadomak Srpca, a Neđeljko se sam prijavio policiji i sačakoa je da dođe na mjesto zločina,a prema pričanju komšija, znalo se da već duže vrijeme vlada netrpeljivost između njega i njegove snahe. Sve je kulminralo prije nekoliko dana, kada je Neđeljko u snahu ispalio tri metka iz pištolja. Odmah nakon toga je pozvao policiji+u i rekao im šta je učinio, a kada je patrola stigla, Neđeljko ih je čekao u kuhinji, a pištolj je bio na stolu.

Zna se da je Neđeljkov sin Drago u Njemačkoj već neko vrijeme, gdje radi i navodno, taj dan se čuo sa svojom ženom, koja je bila taj dan vidno uznemirena, i da je rekla svome mužu da se opet svađala sa njegovim ocem i da ju je taj dan on čak i udario, da bi na kraju sve završilo na najgori mogući način. Komšije kažu da je Ilijana imala i dvoje djece, te da se njen svekar stalno žalio kako ona ne radi ništa kod kuće, kako nikada nema ništa za jelo, te da je ona stalno na kafama sa prijateljicama, dok njegov sin rinta.