Kada govorimo o javnoj sceni u Srbiji, tačnije o voditeljima možemo da kažemo da je danas veliki broj njih koji se bave ovim poslom, ali isto tako većina ih svoj posao obavlja stručno i profesionalno, i to je jedan od razloga zbog čega se oni nalaze dugi niz godina na malim TV ekranima. Upravo jedna od njih je i Lea Kiš, koja je oduvijek zračila pozitivnom energijom, koja je uvijek sretna i nasmijana, a u jednu ruku tome može da se zahvali idili koju ona ima u svom privatnom životu.

Tako je za njenu sreću slobodno možemo da kažemo dosta zaslužan i njen suprug Momčilo Jokić kojeg je ona upoznala sasvim slučajno, tačnije kada su se oni zajedno vozili liftom. Ono što je još zanimljivo kada je u pitanju njihov ljubavni odnos, jeste da su oni tek nakon sedam godina odlučili da se vjenčaju, a to što su takvu odluku donijeli pokazala se najboljom, što imamo priliku da vidimo da su oni i danas još uvijek zajedno. Voditeljka je jednom prilikom pričala o svom mužu, pa je rekla sljedeće:

“Muž me je prije svega osvojio inteligencijom, on je jedan analitičan i obrazovan čovjek. Kad smo se upoznali, na prvi pogled mi se dopao fizički, jer je izuzetno zgodan muškarac, sa manirima, duhovit i drugačiji od mnogih koje sam sretala”, a onda je dodala: “S vremenom sam ga upoznala i na drugi način, kao čovjeka posvećenog brojnim interesovanjima, kao produhovljenog intelektualca koji zna da stvar postavi na svoje mjesto. Kad razmišljam da li mi kod njega nešto smeta, mogu samo da se našalim, jer je to rijetka osobina za muškarce sa našeg podneblja. Naime, previše je pedantan, kao svaka Djevica u horoskopu. Mada, rekla bih da je to prije vrlina, nego mana.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno