DANAS ESTRADNE ZVIJEZDE, BAR ONIH KOJI SU U TOP 10, IMAJU STRAŠNO VELIKE CIFRE NA SVOJIM BANKOVNIM RAČUNIMA. NEKI ULAŽU U NEKRETNINE, NEKI TAJ NOVAC SLAŽU NA STRANE RAČUNE, STRAHUJUĆI ZA POREZ, DOK NEKI JEDNOSTAVNO ŽIVE OD DANAS DO SUTRA. DANAS VAM PREDSTAVLJAMO NAJTEŽEG ČOVJEKA NA BALKANU, A ZA KOJEG UOPŠTE NISTE PRETPOSTAVLJALI DA IMA TOLIKO NOVCA.

Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Kovačević otvorili su sopstvene muzičke studije, tako su oni investirali svoj teško zarađeni inovac. Kako za svoje potrebe, tako i za potrebe svojih kolega, i u tome su savim dobri. Pored studija,  Kovačević ima i restoran u centru beograda u koji je uložio nekoliko stotina hiljada eura.

Frontmen grupe “Bijelo dugme”, Goran Bregović ulaže u nekretnine, i on je tu najpametniji, te se tako procjenjuje da u svom vlasništvu ima preko 30 kuća i stanova, a ni jedna njegova vila ne košta manje od milion eura.

Haris Džinović takođe voli da uloži u nepokretnu imovinu, te se takođe bavi izdavanjem nekretnina, i tu se novac sasvim lijepo okreće, ali i privatnim malim biznisom koji je pokrenuo sa svojom suprugom Melinom Džinović. Poznati Srbijanski pjevač Era Ojdanić oprobao se u ugostiteljstvu, te tako godinama uspješno vodi restoran i motel, koji je na jako dobrom glasu u Regiji.

Njegove prijateljice sa estrade, Lepa Lukić i Zorica Marković takođe su poznate kao privatne ugostiteljke, pa imaju svoje kafane i restorane, dok džez pjevačica Lena Kovačević posjeduje poslastičarnicu, i ona se odlučila za tu slatku stranu priče.

Ima onih i koji su propali, Marija Šerifovič i Milica Todorović nisu uspjeli u svom malom biznisu.