U današnje vrijeme na internetu se mogu pronaći jako zanimljive stvari, priče,ali i događaji za koje jednostavno ponekad nemate pravo rješenje, kako je moguće da se nekome dogode? Isto tako, imamo i negativnih priča koje ljude natjeraju da stave prst na čelo i da se jednostavno zamisle, zar je moguće da sa takvim osobama dišu isti vazduh?

Danas govorimo o jednom generalno jako velikom problemu, koji je raširen po cijelom Balkanu, a to je pitanje životnog prostora. Baš iz tog razloga mnogi mladi parovi se jako teško usuđuju da stupaju u bračnu zajednicum jer ne žele da se povlače po tuđim stanovima i plaćaju kirije, a život kod jednih roditelja također nije baš sjajna opcija.

Zato vam mi danas donosimo jednu super priču, koja bi možda mogla da riješi vaše probleme vezano za krov nad glavom, Naime, stariji bračni par iz Dervente, iz Bosne i Hercegovine, jednom mladom bračnom paru poklanja kuću, zemlju i 2 auta, ali se moraju preseliti kod njih, i živjetiu u manjoj kući koja je do glave, i ostati sa njima do kraja života. Sve bi bilo regularno, kod notara bi se sklopio ugovor o doživotnom osiguranju. 

Dragan i Dragica Marić želi neki mladi bračni par koji je vrijedan, i koji se ne boji rada na njivi, jer žele da im neko u isto vrijeme obrađuje i zemlju, za koju ne žele da propadne. Međutim, naišli su na jako slab odziv, jer im se do sada još uvijek niko nije javio. Šta vi mislite o ovoj opciji, sviđa li vam se?

Preporučeno