Sanja Kužet, voditeljka koja je na javnoj sceni prisutna dugi niz godina, i koja godinama već zajedno u duetu sa voditeljem Vojom Nedeljkovićem vodi najgledaniji muzički program na našim prostorima a to su Zvezde Granda, slobodno možemo da kažemo da su oni odličan spoj, te da svoj posao obavljaju i više nego dobro. O njenoj sjajnoj voditeljskoj karijeri nećemo pisati danas, nego ćemo se baviti nekim drugim stvarima koje se odnose na nju.

 

 

Voditeljica je rođena u Beogradu , i tu se i školovala . Diplomirala je međunarodnu poslovu administraciju . Što se tiče njenog privatog života ona je na TV Pinku upoznala svog prvog supruga Zorana Pipera , sa kojim se zabavljala dvije godine , i onda su odlučili da stanu na ludi kamn . U braku su dobili i sina Andriju , ali je njihov brak trakao samo godinu dana . Naime , njihov razvod je bio civilizovan i ostali su u dobrim odnosima , te zajedno dijele roditejske dužnosti.

 

 

Sanja je danas u braku sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim je započela vezu 2016.godine , a naredne godine je rodila sina Strahinju . Jedm prilikom je Sanja otkrila da se Nemanja i ona dugo znaju , i da su čak bili u vezi kada su imali dvadeseta godina. Međutim , kada se par ponovo sreo probudile su se emoije , i tako su se ponovo zbližili. Sanja je svoje prv vjenčanje imala u hotelu u Beogradu , a kuma joj je bila poznata pjevačica Lepa Brena . Sanja je nakon razvoda rekla da u njihovom odnosu ije bilo ljubomornih scena , te i daas odlično funkcionišu kao prijatelji.

 

 

Preporučeno